RECULL PROJECTE DE LECTURA ROALD DAHL

Projecte de Lectura Roald Dahl

Recull

Divendres 27 d'abril es va celebrar la cloenda del projecte de lectura sobre "Roald Dahl i les seves obres" i durant el matí vam poder veure el gran ventall de riquesa dels centres educatius que ens ha aportat aquest projecte.

Vam iniciar la Jornada amb una marató de lectura on van poder participar l'alumnat de les escoles Magí Morera, Frederic Godàs i Pràctiques II a més dels Instituts Els Templers de Lleida i el Joan Solà de Torrefarrera.

A continuació varem gaudir del teatre amb anglès a càrrec de l'alumnat de l'Institut Joan Solà de Torrefarrera que van fer un recorregut per totes les obres de Roald Dahl . Després un tast de coca amb xocolata (detall del Plus Fresc).

Seguidament a la Biblioteca Publica els alumnes de la coral de l'escola Frederic Godàs ens van introduir a través de tres peces musicals al món fantàstic del Roald Dahl i per finalitzar els alumnes de l'Institut Màrius Torres van oferir dos conta-contes .

A més, tots vam poder veure el fruit de diversos treballs elaborats als diferents Centres Educatius com : l'Escola Alfés de la ZER l'Eral i l'escola Pràctiques II de Lleida.

Agraïm el vostre interès i participació i esperem poder compartir amb vosaltres noves experiències!

Us esperem en el nou projecte !

Comparteix a les xarxes: