TAC

1. Espais del servei educatiu de dinamització de les TAC

2. Activitats de formació TAC

3.- Recull d'espais d'interès TAC al web de la XTEC del departament d'ensenyament

4.- Altres espais d'interès TAC

  • Observatori Lleida Pantalles. Col·lectiu de professionals i entitats entre les que es troba el Servei Educatiu del Segrià a través del CRP, que des de diferents àmbits i institucions treballen temes relacionats amb l’ús d’Internet, les xarxes socials i els mitjans audiovisuals.
  • Projecte Espurna. Projecte multidisciplinar adreçat a mestres i professors d'infantil, primària i secundària que en base al treball en xarxa, integra metodologies i dinàmiques adreçades a la millora qualitativa de l'Escola. El seu objectiu principal és facilitar les eines necessàries als nostres joves per créixer en el marc de la societat del coneixement. A Espurn@ hi trobareu activitats, noves propostes mensuals i espais de treball i de col·laboració.
  • Comunitat Catalana de webquests
  • Recull de continguts treballats als seminaris TAC de primària. Dels cursos 2007-2008 al 2011-2012
  • Cinescola. Espai de propostes de films, guies, espais web... per treballar el cinema als centres educatius.
  • Recursos digitals per ensenyar, aprendre i treballar. Espai de recursos digitals de la Zer l'Eral (Lleida). Portal pedagògic de recursos  digitals per aprendre i practicar aspectes concrets del currículum de forma intuïtiva, ràpida i fàcil. El portal és col·laboratiu i es nodreix d'aportacions de fonts molt diverses.