Projecte Les Mil i una Nits

Seminari Les Mil i una Nits

 

Tots els continguts d'aquest projecte es poden trobar en aquest espai web creat a mode de recull:

Inscripció al projecte

Centres Participants: Centre Ocupacional Sorigué;  Llar d'Infants Carrassumada- Torres de Segre; Escola Joc de la Bola - Lleida;  Hug Roger III de Sort l; Esc.. Pràctiques II- Lleida;   Esc. Espiga- Lleida;  Esc. Pràctiques I- Lleida; Esc Magraners- Lleida; Escola Teresa Bergadà -. Alguaire; Zer l'Eral- Alfés ; Escola Joan Maragall-Lleida;  Ins Els Templers- Lleida ;  Ins Mârius Torres- Lleida ; Esc. Camps Elisis- Lleida ; Esc d'Almenar; C.  Santa Anna- Lleida

En aquest espai s'hi pot trobar: 

Projecte de lectura  "Les Mil i una Nits"

Aquest nou projecte a l'entorn de les lectures de "les Mil i una Nits"  és una proposta d'animació a la lectura oberta als centres educatius  tot promovent el desenvolupament de les competències bàsiques, facilitant la participació de tots els centres educatius, biblioteques públiques i entitats que s'hi vulguin sumar.

Aquest  projecte  està  organitzat pel CRP del Segrià a partir d'un seminari i que està  format per coordinadors/res de biblioteques escolars de primària i secundària i representants d'institucions i entitats de Lleida ciutat ( Museu  de Lleida , Ajuntament i Biblioteca Pública).

Un animem a participar-hi i a endinsarvos en aquest món fantàstic ...

Comparteix a les xarxes: