Projecte: Petits Empresaris de Ponent

Petits Empresaris de Ponent

Aquest projecte  és una activitat d' emprenedoria adreçada a l'alumnat de cicle mitjà i superior de primària que vulgui treballar  l'actitud emprenedora durant aquest curs escolar. La proposta arrenca del concepte d'APRENEDORIA que combina l'aprenentatge i l'emprenedoria, proposant activitats transversals a diferents àrees del currículum, tot partint d'un treball pràctic que consisteix en la simulació d'un cicle complet de creació d'una empresa.

Durant tot el curs els/les alumnes promouran la creació d'una empresa, la constituiran, faran els estatuts, decidiran la inversió, el nom i la imatge de l'empresa, triaran els càrrecs, proposaran prototips a fàbricar, els crearan artesanalment, els vendran  i finalment retornaran les inversions i els beneficis. 

Es constituirà un grup de treball  amb una sessió inicial i la continuitat es farà  a través d'una pàg web que gestionarà el Pep Borràs de l'escola d'Alfés. En aquesta, es reculliran totes les propostes, documents, guies, treballs...que vaigin realitzant  tots els petits empresaris dels centres participants.

Centres participants al Projecte

Centre Educatiu

Població

responsable del projecte

curs

Esc. d'Alfés

Lleida

Pep Borràs (Assessor del projecte)

Esc. El Segrià

Lleida

Dolors Preixens

 

C. FEDAC

Lleida

 Juanjo i Xavier Miró

4art

Esc. Riu Segre

Lleida

Albert Vargas

Contactes:

c5990102@xtec.cat  CRP del Segrià

pborras@xtec.cat

 

Comparteix a les xarxes: