Maleta didàctica 7 de Cinema (ESO i Batxillerat)

Maleta didàctica 7 de Cinema (Secundària i Batxillerat)

Les maletes didàctiques de la Filmoteca de Catalunya i el Museu del Cinema de Girona us permetran treballar el cinema a l’aula amb els vostres alumnes, experimentar què és i com es fa el cinema, i integrar la cultura cinematogràfica en el currículum educatiu. I ho podreu fer al ritme de cada grup i segons les vostres necessitats.

Les maletes estan pensades per ser utilitzades de manera autònoma i gratuïta pels mestres i professors d'arreu de Catalunya, i per això inclouen una guia didàctica i diferents objectes, recursos i aparells que us permetran d'organitzar les activitats de les maletes de la manera que considereu més convenient.

El curs 2018-19 trobareu la maleta 7 de Cinema al CRP del Segrià. Podeu sol·licitar-la per telèfon o enviant un correu electrònic.

Especialment recomanada per a grups d'ESO i Batxillerat.

Una caixa que ofereix una experiència lúdica i educativa que permetrà als alumnes conèixer el món del cinema a partir d'un recorregut pel procés creatiu i tècnic que suposa la producció d'una pel·lícula: de què està fet el cinema? Com es narren les històries? Qui fa les pel·lícules?

Amb tres temàtiques o 'Sales Cinematogràfiques': suports fílmícs; gèneres cinematogràfics i oficis del cinema;

Cada "Sala cinematogràfica" està estructurada en 4 activitats independents que permeten traçar un recorregut parcial o complert, segons els interessos de cada mestre i grup-classe;

Guia didàctica per al professorat