La energía nos mueve

La energía nos mueve. Ciencia para una energía más limpia, sostenible y accesible

Autor: CSIC (Consejo Superior de Investigaciones Científicas)

Accés als continguts de l'exposició virtual

L'exposició "L'energia ens mou. Ciència per a una energia més neta, sostenible i accessible ", elaborada i produïda pel CSIC en el marc del" Any internacional de l'energia sostenible per a tots ", ofereix una perspectiva global sobre la situació energètica mundial i les alternatives existents encaminades a una electricitat i un transport més nets.

A més, es deté en la situació concreta d'Espanya i inclou consells i mesures que els ciutadans i ciutadanes podem fer per contribuir al canvi de model energètic. La mostra, comissariada per Gregorio Marbán, de l'Institut Nacional del Carbó del CSIC, està dirigida a tota la població, amb especial atenció als joves estudiants dels diferents cicles educatius de secundària.

A més, es complementa amb unitats didàctiques (veure secció) que aprofundeixen en els continguts i estan adaptades als nivells educatius de secundària i batxillerat. L'exposició està composta per 20 panells de mida original DIN-A1 (59,4 x 84 cm), reproduïble en formats proporcionals (A2, A3, A4).