Cacera del tresor: Implica't+ amb MAPTING

IMPLICA'T+ AMB MAPTING

 

Una cacera del tresor d’informàtica per treballar l’Agenda 2030, els ODS, la Carta de la Terra i l’aplicació Mapting, elaborada per Maria del Mar Lluelles. S’adreça a l’alumnat de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius.

Mapting és una aplicació mòbil desenvolupada per la Carta de la Terra Internacional (CTI) en col·laboració amb Soka Gakkai International (SGI) per promoure els Objectius de Desenvolupament Sostenible i els Principis de la Carta de la Terra.

Aquesta eina gratuïta, que podeu descarregar en el web http://www.mapting.org/,  invita als usuaris a compartir fotos i vídeos d’accions quotidianes que ajudin a assolir els ODS.

 

ENLLAÇ A LA CACERA DEL TRESOR

 

 

Dins de la pàgina personal de Maria del Mar Lluelles trobareu també un  nou symbaloo dedicat a l'agenda 2030, un pla d'acció mundial a favor de les persones, el Planeta i la prosperitat, basat en 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), que tenen per objectiu assegurar el progrés social i econòmic sostenible a tot el món i enfortir la pau universal dins d'un concepte més ampli de la llibertat. Hi podeu accedir tot clicant la imatge: