Treball per Projectes

Projecte col·laboratiu de treball en xarxa proposat pel Centre de Recursos Pedagògics del Segrià als centres de primària i secundària de la comarca interessants en iniciar-se i/o aprofundir en metodologies globals que densenvolupin models de treball amb els seus alumnes més competencials i lligats a una educació per a la vida. 

El projecte se centra en una proposa adreçada als centres que contempla una formació entre iguals fonamentada en un agrupament flexible dels centres en dos seminaris d'equip de centre (inicial i d'aprofundiment) interrelacionats. Cada seminari té també una proposta d'itinerari formatiu diferenciada.

CURS 2016-2017

 • Seminari d'equips de centre (grup d'iniciació I - Primer any)
  • Centres participants: Institut Seròs, Escola Països Catalans, Col·legi Santa Anna, Escola Comtes de Torregrossa, Escola Riu Segre, ZER La Coma, Escola Joc de la Bola, Institut Gili Gaya, Escola Camps Elisis. 
 • Seminari d'equips de centre (grup d'iniciació II - Segon any)
  • Centres participants: FEDAC Lleida, Institut Canigó d'Almacelles, Institut Maria Rúbies de Lleida, Institut Torrevicens de Lleida, ZER Ponent. 
 • Seminari d'equips de centre (grup d'aprofundiment)
  • Centres participants: Institut Joan Oró, Institut Manuel de Montsuar, Institut Ronda, Escola La Mitjana i Escola Parc de l'Aigua.

Xerrades conjuntes pels tres Seminaris:

 • Xarxes cooperatives de centres educatius: el model del Poblenou (Barcelona), a càrrec de Jordi Canelles. 9 de març de 2017, de 17'30 a 19'30.
  Accés al vídeo de la trobada.

       Trobareu més informació sobre el funcionament de la xarxa d'escoles i instituts del Poblenou al web aprenem en xarxa.

---------------

CURS 2015-2016

Xerrada grup d'aprofundiment:

---------------

Moodle de formació:

Comparteix a les xarxes: