Jocs Florals Escolars de Catalunya

Jocs Florals Escolars de Catalunya

La convocatòria dels Jocs Florals Escolars de Catalunya s’adreça als centres d’educació primària i educació secundària obligatòria amb la finalitat d’estimular l’expressió escrita dels alumnes, aprofitant una tradició cultural ben arrelada a Catalunya.

El Departament d’Ensenyament convoca els Jocs Florals Escolars de Catalunya amb l’objectiu de potenciar i estimular l’expressió i producció escrita dels nois i les noies i fomentar una tradició cultural pròpia i arrelada al país. El Centre de Recursos és qui coordina l'activitat a la comarca del Segrià recollint els treballs i fent-ne una primera selecció.

 

 

V Jocs Florals de Catalunya 2017-2018

Centres paticipants a Lleida: :

Primària: Escola Espiga - Lleida, Escola Santa Maria de Gardeny-Lleida, Escola Pinyana-Lleida, Escola La Rosella-Rosselló.

Secundària: Institut d'Alpicat- Alpicat, Col·legi FEDAC -Lleida, Institut Gili i Gaya,-Lleida, Col·legi Mater Salvatoris,-Lleida, Institut Joan Oró-Lleida.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informació d'edicions anteriors:

IV Jocs Florals de Catalunya 2016-2017 a la Comarca del Segrià:

Finalistes d’ aquesta  primera fase:

Categoria A: Mariona Eras Setó. Escola Espiga de Lleida

Categoria B: Kevin Sanchez. Escola Santa Maria de Gardeny de Lleida

Categoria C: Berta Molas Paba. La Creu de Torrefarrera

Categoria F: Maria Piñol Canadell. Col. Episcopal de Lleida

Categoria G: Lucia Sesé. Col. Episcopal de Lleida

 

Centres participants:

Primària: Esc. La Creu -Torrefarrera, Escola Pràctiques II, Escola Antònia Simò - Almacelles,   Esc. Jaume Miret de Soses , Esc. Santa Maria de Gardeny,  Esc. Espiga

Secundària: Col·legi Maristes Montserrat, Col·legi FEDAC, Col·legi Episcopal, Ins. Joan Oró

         

 

 

 

Comparteix a les xarxes: