Fes el teu instrument!

 

Concurs d’Arts Plàstiques Fes el teu instrument!

XV Fem Banda Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida

Amb motiu del Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida, la Banda Municipal convoca un concurs d’arts plàstiques. La finalitat del concurs és fomentar valors lligats a l’educació mediambiental, tot explorant la creativitat i la imaginació.

Us encoratgem a crear el vostre propi instrument de música artesanalment amb objectes i materials reciclats.

 

BASES

Primera. Podrà participar en el concurs tothom que ho desitgi, sense límit d’edats.

Segona. S’estableix una única categoria.

Tercera. Per a la construcció de l’instrument musical es podrà utilitzar qualsevol material o bé objecte.

Quarta. Es procurarà que el suport sigui prou consistent i adequat a les tècniques que s’utilitzin.

Cinquena. Cada participant podrà presentar un sol treball.

Sisena. A l’hora de presentar l’instrument artesanal, s’adjuntarà un sobre tancat on hi haurà una foto de l’instrument i es farà constar les dades personals del concursant: nom, cognoms, edat, adreça i telèfon.

Setena. Els treballs es podran presentar des del dia 24 d’abril al 2 de maig de 2018. Caldrà lliurar-los a Diari Segre (C/Riu,6).

Vuitena. Hi haurà premis i obsequis per als tres primers classificats.

Novena. Els treballs premiats passaran a ser propietat de la Banda Municipal de Lleida. La resta dels treballs es podran recollir a Consergeria del Conservatori Municipal del dia 18 al 22 de juny. Transcorregut aquest període els treballs no retirats no es retornaran.

Desena. El jurat estarà format pel director del Festival, un professor d’educació primària, un professor d’educació secundària, un representant del Centre de Recursos Pedagògics del Segrià i un representant del diari Segre. El veredicte del tribunal es farà públic el dia 10 de maig, en el decurs del concert a càrrec de la BML a Pl.Paeria a les 18:45 h.

Onzena. Els instruments musicals presentats s’exposaran de l’11 al 17 de juny al hall de l’Auditori Enric Granados. 

Dotzena. Els premis es lliuraran el dia 17 de juny en l’acte de Cloenda del Fem Banda que tindrà lloc als Camps Elisis a les 11:00 h.

Amb la participació de: Servei Educatiu del Segrià, Diari Segre, Fem Banda, festival de bandes de música de Lleida i l'Ajuntament de Lleida.

Comparteix a les xarxes: