Presentació del conte "La crida" (projecte Implica't)

 

Presentació del conte La crida (projecte Implica't)

El proper dimarts, 27 de juny, a les 19 h., tindrà lloc la presentació del conte La crida a l'aula Magna de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (Plaça Catedral, s/n). El conte ha estat escrit pel Jaume Centelles i la Desirée Grifé, il·lustrat per la Rita Sañé, i traduït a cinc llengües. En paraules de Federico Mayor Zaragoza, que n'ha fet el pròleg:

"Aire contaminat, rius i boscos fets malbé i, sobretot, l'ecocidi de la mar, que ocupa el 70% de la pell de la Terra. I la gent sense adonar-se de la urgència en què cal actuar per evitar que el llegat de les actuals generacions a les futures no sigui un error històric, inadmisible, inexplicable.

Els infants de tot el món advertint als seus germans i amics més grans, als seus pares i mares, als seus avis i familiars, que han de tenir cura del món sense badar. Des dels dofins al mascarell i a l'esquirol, de l'esquirol al gos, del gos als infants, i de l'Aina i el Pol als pares, als mestres, a l'alcalde... A tothom!"

Un conte, doncs, que pretén conscienciar-nos de la necessitat d'afrontar un dels grans reptes de la societat actual, la degradació del medi ambient, i que es distribuirà gratuïtament a tots els centres educatius, biblioteques i CRP de la província de Lleida.

 

RECURSOS DEL PROJECTE IMPLICA'T

Comparteix a les xarxes: