Nou apartat XTEC de recursos per al professorat

RECURSOS PER AL PROFESSORAT. ACTIVITATS D'AUTOAPRENENTATGE

Des del Departament d’Educació s'anima a tot el professorat a aprofitar aquests dies per aprofundir en aquells aspectes que tenen a veure amb la seva pràctica docent i també per prendre part en diferents activitats de formació a distància. Per fer-ho, ofereix un recull actualitzat de recursos i activitats didàctiques en línia que poden ser d’ajut tant a l’hora d’elaborar propostes pedagògiques com per fer-ho arribar a l'alumnat per tal que pugui avançar en el seu procés d’aprenentatge, malgrat l’aturada de l’activitat presencial. En aquest sentit, fixeu-vos especialment en l'apartat models de propostes didàctiques. Igualment, a l'apartat de formació hi trobareu la nova proposta formativa, creada en el marc d'aquest context extraordinari.

Els recursos i continguts digitals proposats i utilitzats en els centres educatius en línia han de complir els següents requisits:

  1. Els continguts digitals han de ser en obert i, per tant, no requerir el registre de l’alumnat.
  2. Han de seguir la legislació vigent en matèria de protecció de dades. Pel que fa als centres, també cal consultar instruccions dels documents d’organització i gestió dels centres - protecció de dades personals perquè es compleixin tots els requisits allà indicats.

Si voleu incorporar propostes, empleneu el següent formulari

 

Comparteix a les xarxes: