Visita guiada a l'exposició "La mort digna il·lustrada"

Data esdeveniment: 
dimarts, 15 gener, 2019 - 10:00
Lloc: 
UdL - Edifici Transfronterer

Proposta per treballar el tema de la Mort a les escoles i instituts. Sovint es tracta quan s’ha produït una defunció dins de l'entorn educatiu i cal afrontar el dol. Nosaltres ho volem abordar des del punt de vista del cicle vital, ja que creiem que la mort forma part de la vida.

Les expertes opinen que no és bo apartar els infants d'aquest moment vital, i que cal afrontar amb tranquil·litat i serenor la temàtica exposada.

Sabem per experiència que una mort és complicada de gestionar emocionalment, que sovint és tabú, i per tal d'ajudar a encarar-lo hem preparat una exposició: "La Mort Digna Il·lustrada", unes Unitats Didàctiques, una Maleta Pedagògica i Orientacions Metodològiques per ajudar als docents a introduir el tema a les aules.

La proposta és molt flexible i oferim la possibilitat de venir i fer una xerrada, prèvia al treball amb l'alumnat, i/o a la comunitat educativa sobre la Mort Digna, per d'una de les nostres voluntàries, lligades al món de l'educació i experta en la matèria.

La proposta està inclosa dins del butlletí "AGENDA D'ACTIVITATS" que s'ofereix a les escoles de Lleida, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

Podeu adreçar-vos per sol·licitar qualsevol servei i/o consulta referent a la matèria anteriorment esmentada al següent correu electrònic:

dmdlleida@gmail.com

o bé consultar els recursos educatius i les unitats didàctiques a la nostra web: http://eutanasia.cat/index.php/ca/home-ca-es/que-fem/projecte-de-lajuntament/la-mort-digna-il-lustrada.

Etiquetes: 

Comparteix a les xarxes: