VII JORNADES PEDAGÒGIQUES MARISTES MONTSERRAT

Data esdeveniment: 
divendres, 31 gener, 2020 - 18:00 fins dissabte, 1 febrer, 2020 - 09:00
Lloc: 
Col·legi Maristes Montserrat

Les VII Jornades Pedagògiques es realitzaran els dies 31 de Gener i 1 de febrer amb el mateix format dels darrers anys. Començarem amb una jornada inaugural el dia 31 amb la Sra. Laia Servera (directora i presentadora de l'InfoK de TV3) com a ponent que ens parlarà de la importància d'educar en pensament crític en l'era de la desinformació i les fake news. 

 

I seguirem amb la jornada del dia 1 de febrer, dissabte pel matí, on hi haurà un esmorzar-col·loqui sota el títol: PENSAMENT CRÍTIC, COMPETÈNCIA CLAU. Enguany, i com a novetat, hem volgut fer present l'educació en l'àmbit social. Comptarem amb la presència del Sr. Fran Rojas (educador social amb llarga experiència amb els joves i amb un interés especial per l'humor com a eina educativa transformadora)  que oferirà el seu punt de vista des de la vessant més social de l'educació. 

 

Després de les 11 a les 13h oferirem un torn de tallers a escollir. Us podeu inscriure digitalment a: INSCRIPCIONS ONLINE

 

TALLER 1: Nosaltres filosofem. Grup ICE de Filosofia 3/18

TALLER 2: El teatre una eina d'expressió per a la reflexió. Ramon Molins, actor i director teatral.

TALLER 3: Educant en l’esperit crític des de l’educació social. Anna Clotet, directora de les Obres Socials de Maristes Lleida.

TALLER 4: El repte de la comunicació amb els fills. Sònia Notario, educadora de l'Associació Antisida Lleida.

TALLER 5: Entorns personals d’aprenentatge: aprentatge en xarxa a l’aula de secundària. Jordi Cano, professor de secundària i professor associat a la UdL

Nivell: 
Formació: 

Comparteix a les xarxes: