VI Jocs Florals Escolars de Catalunya

Data esdeveniment: 
divendres, 29 març, 2019 - 18:00

VI Jocs Florals Escolars de Catalunya

La convocatòria dels Jocs Florals Escolars de Catalunya s’adreça als centres d’educació primària i educació secundària obligatòria amb la finalitat d’estimular l’expressió escrita dels alumnes, aprofitant una tradició cultural ben arrelada a Catalunya que molts centres escolars de fet ja celebren als seus municipis o comarques.

Accés a materials i recursos (XTEC)

El Departament d’Ensenyament convoca els VI Jocs Florals Escolars de Catalunya 2019, que contempla les modalitats de poesia, prosa i conte audiovisual il·lustrat. L’objectiu del certamen és potenciar la creació literària i mitjançant el conte audiovisual il·lustrat promoure el treball interdisciplinari des de l’àmbit lingüístic, l’àmbit digital i l’àmbit artístic.

Fases del certamen:

  • Una primera fase en cada Servei Educatiu de Zona, que escollirà, com a màxim, un treball guanyador per a cada categoria d’entre els presentats pels centres educatius (com a màxim, se’n pot presentar un per categoria)Els centres educatius han d’escollir els treballs guanyadors i enviar-los al  CRP. Data límit: dimecres 24 d'abril de 2019.
  • Una fase de Servei Territorial, en què s’escull també un treball guanyador de cada categoria entre els guanyadors de la fase anterior.
  • Una fase nacional catalana en què s’escull el treball guanyador de cada categoria  i es farà el lliurament de guardons,  dissabte 15 de Juny a Barcelona.

En el bloc Conte audiovisual il·lustrat   podeu trobar una proposta  per a treballar el conte audiovisual com a projecte de treball interdisciplinari, així com un llistat de recursos d’àudio i vídeo que es pot utilitzar per a l’elaboració del conte audiovisual

 

Comparteix a les xarxes: