Trobada pedagògica "Enric Granados"

Data esdeveniment: 
dijous, 26 gener, 2017 - 17:30
Lloc: 
Museu de Lleida - Ruta urbana - Auditori Municipal

Trobada pedagògica "Enric Granados"

Activitat organitzada pel Museu de Lleida en col·laboració amb el Servei Educatiu del Segrià i l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida

L'exposició Granados, de París a Goya reforça la necessitat de superar un discurs consolidat que redueix Granados a un pianista brillant i al fundador d'una escola d'interpretació, sense negar la validesa d'aquestes dues afirmacions. Per tal de transmetre aquesta reivindicació de Granados en el seu context històric i estètic, el discurs es desenvolupa a partir de còpies fotogràfiques i artístiques de gran format que conviden a trobar-se amb retrats, dibuixos i pintures quasi a escala humana. La intenció és proposar al visitant una trobada hiperrealista a partir dels cossos i els espais del passat. 

En el marc d'aquesta exposició es realitza una trobada pedagògica el 26 de gener de 2017 amb el següent programa:

Programa

Al Museu de Lleida:

 - 17:30 a 17:40 - Presentació institucional: Miquel Àngel Cullerés, Director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida, i Montse Parra, Regidora de Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l'Educació i els Esports.

- 17:40 a 18:10: Visita comentada a l'exposició: a càrrec de Joaquim Rabaseda, comissari de l'exposició.

 - 18:10 a 19:00 - Diàleg-xerrada sobre Granados entre el comissari de l'exposició i l'autor de la proposta educativa, Lluís Herrera. Modera Josep Giralt, director del Museu de Lleida.

- 19:00 a 19:30 - Presentació dels tallers que configuren la proposta educativa, a càrrec de Lluís Herrera i  de Miquel Sabaté, tècnic dels Serveis Educatius del Museu de Lleida.

Recorregut per Lleida:

- 19:30 a 20:30 - Ruta Granados:a càrrec de Ramon Llanes, coautor de l'itinerari didàctic Lleida i Enric Granados. .

Itinerari: Casa nadiua, Monument a Granados, Ajuntament, Teatre Principal, Diputació i Auditori

A l'Auditori Enric Granados:

- 20:30 - Assistència al concert Goyescas, 100 anys després ofert per Carles & Sofia Piano Duo (Activitat opcional. Entrada a un preu reduït de 6 euros aprox.).

 

      

Comparteix a les xarxes: