Secundària Rock 2016

Data esdeveniment: 
dimarts, 19 abril, 2016 - 17:30
Lloc: 
Cafè del Teatre de Lleida

14na trobada de Música Rock de secundària al Segrià

 

Des del Centre de Recursos Pedagògics del Segrià i amb la col·laboració de la Regidoria de les Polítiques a favor de la creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports de l'Ajuntament de Lleida, s'organitza aquesta mostra de la música rock que es fa en els centres educatius de secundària per part de bandes no estables de Col·legis i Instituts.
 

Aquesta mostra esdevé una oportunitat per recrear una actuació en directe de les composicions que s'assagen a les aules de música per part de l'alumnat de secundària.
 

Les darreres edicions s'han fet a l'escenari del Cafè del Teatre de l' Escorxador. L'alumnat que participa en la mostra és convidat a assistir a una Master class , impartida per un músic de reconeguda trajectòria en l'àmbit de  la música rock. Cada any es treballen aspectes diferents : l'acompanyament, el ritme, les veus, els arranjaments, les lletres... Enguany es treballarà el paper de la guitarra en un concert: els ritmes, l'acompanyament... Tot de la mà del guitarrista Òscar Gutiérrez

Data del concert d'enguany: 19 d'abril de 2016 de 18:30 a 20:30
Lloc: Cafè del Teatre de l'Escorxador

Accés al web de Secundària Rock per veure els continguts de les diferents edicions

 

Comparteix a les xarxes: