Presentació del conte "La crida" (projecte Implica't)

Data esdeveniment: 
dimarts, 27 juny, 2017 - 19:00
Lloc: 
Aula Magna de l'IEI

Presentació del conte La crida (projecte Implica't)

El proper dimarts, 27 de juny, a les 19 h., tindrà lloc la presentació del conte La crida a l'aula Magna de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (Plaça Catedral, s/n). El conte ha estat escrit pel Jaume Centelles i la Desirée Grifé, i ha estat il·lustrat per la Rita Sañé. En paraules de Federico Mayor Zaragoza, que n'ha fet el pròleg:

"Aire contaminat, rius i boscos fets malbé i, sobretot, l'ecocidi de la mar, que ocupa el 70% de la pell de la Terra. I la gent sense adonar-se de la urgència en què cal actuar per evitar que el llegat de les actuals generacions a les futures no sigui un error històric, inadmisible, inexplicable.

Els infants de tot el món advertint als seus germans i amics més grans, als seus pares i mares, als seus avis i familiars, que han de tenir cura del món sense badar. Des dels dofins al mascarell i a l'esquirol, de l'esquirol al gos, del gos als infants, i de l'Aina i el Pol als pares, als mestres, a l'alcalde... A tothom!

Salvem el nostre planeta! Hem de tenir cura del medi natural on vivim!"

Un conte, doncs, que pretén conscienciar-nos de la necessitat d'afrontar un dels grans reptes de la societat actual, això és, la degradació del medi ambient.

RECURSOS DEL PROJECTE IMPLICA'T

Comparteix a les xarxes: