L'arqueologia com a recurs educatiu

Data esdeveniment: 
dissabte, 3 octubre, 2015 - 10:15 fins dimarts, 10 novembre, 2015 - 10:15
Lloc: 
Museu de Lleida

Cicle de conferències: "L'arqueologia com a recurs educatiu"

El Museu de Lleida i el Centre de Recursos Pedagògics del Segrià organitzen el seminari L’arqueologia com a recurs educatiuque es desenvoluparà entre els dies 3 d’octubre i 10 de novembre de 2015. És en aquest marc que se situa aquest cicle de conferències obert al professorat i el públic en general. Compta amb la participació de destacats especialistes en el camp de l’arqueologia, prehistòria i la història antiga on es tractaran una diversitat de temes per situar el moment històric i contextualitzar-lo al nostre territori. (Veure el programa original)

Conferències programades pel Museu: 

- Visita als Vilars d'Arbeca (Jornada dels Íbers). Emili Junyent i Joan López (Professors UdL)
Dissabte, 3  d'octubre
- Educar a través del patrimoni arqueològic. Joan Santacana (Professor  UB ) i Pilar Sada (Museu Nacional Arqueologia de Tarragona) (Veure vídeo de la xerrada)

Dimarts, 6 d'octubre
- Entre la Lleida ilergeta i la Lleida Romana. Anna Loriente i Xavier Payà (Servei Arqueologia de la Paeria)
Dimarts, 20 d'octubre. (Veure vídeo de la xerrada)
- El pas del mon ilergeta al món romà. Una aproximació a l'organització econòmica i cultural de dos mons. Jordi Principal (Museu d'Arqueologia de Catalunya) i Ignasi Garcés (Professor UB)
Dimarts, 27 d'octubre (Veure vídeo de la xerrada)
- Des de la prehistòria fins a Roma: una visió de la vida quotidiana i les pràctiques religioses de les societats antigues. Ramon Viñas (Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social) i Víctor Revilla (UB)
Dimarts, 10 de novembre. (Veure vídeo de la xerrada)

 

Comparteix a les xarxes: