Jornada formativa Fem l’Escola Plurilingüe

Data esdeveniment: 
dissabte, 18 febrer, 2017 - 09:00
Lloc: 
Edifici Polivalent de la UdL Lleida

Jornada formativa Fem l’Escola Plurilingüe

Jornada organitzada per la Societat Catalana de Pedagogia, filial de l'Institut d'Estudis Catalans. La jornada tindrà lloc el proper dia 18 de febrer a la Universitat de Lleida (UdL), Edifici Polivalent (Campus de Cappont) . C/ Jaume II, 71 de Lleida.

El Termòmetre Lingüístic —compost per sis làmines que permeten al mestre avaluar l’habilitat fonètica, la memòria auditiva, la riquesa lèxica i la capacitat d’expressió— està esdevenint una eina d’utilitat perquè queda integrat en l’activitat habitual d’aula, per la seva potència diagnòstica i per la qualitat del material complementari d’interès per als mestres a l’hora de situar els paràmetres de la normalitat quant al desenvolupament dels diferents elements que configuren el llenguatge, entre altres.

El Termòmetre Lingüístic queda inclòs en el Marc d’Ensenyament de Llengües Vives, un marc de referència fonamentat per a l’elaboració del projecte d’ensenyament plurilingüe a les escoles de llengua catalana, obert a les llengües romàniques amb l’anglès com a llengua transnacional. Aquest document proposa itineraris diferencials segons la competència lingüística dels infants.

- La Vanguardia
- Vilaweb
- La Mañana

Comparteix a les xarxes: