Jornada Educació 0-6 - “Neurociència, art i creativitat”

Data esdeveniment: 
dissabte, 21 octubre, 2017 - 09:00
Lloc: 
Albatàrrec

Jornada Educació 0-6 - “Neurociència, art i creativitat”

Albatàrrec, 21 d'octubre de 2017

Jornada destinada a mestres i educadors d’Educació Infantil.

En néixer, qualsevol infant disposa de les condicions adequades per a iniciar tots els processos evolutius necessaris per a un correcte desenvolupament. Però, com es desenvolupa el seu cervell? Quines característiques hem de tenir en compte per a ajudar-lo a què desenvolupi el millor de si mateix?

L’etapa dels zero als sis anys comporta una sèrie de capacitats específiques que, com a professionals de l’educació infantil, hem d’ésser capaços d’entendre, comprendre i estimular.
Amb aquesta intenció neix “Educació 0-6” una jornada dedicada a la millora dels coneixements d’aquesta emocionant etapa.

En aquesta primera edició, durant les conferències del matí, ens centrarem en definir quins són els últims avenços neurocientífics per desenvolupar el potencial creatiu i artístic dels infants en aquestes edats.

A la tarda, es podrà participar en dos dels tres tallers que s’ofereixen, i es durà a la pràctica tots aquells punts que s’hauran vist durant la jornada. En aquests espais, es proporcionarà als participants eines pràctiques per a posar en joc durant el dia a dia de l’aula d’Educació Infantil.

Aquest esdeveniment, està reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a 10 hores de formació permanent pel professorat.

Comparteix a les xarxes: