IV jornades pedagògiques Maristes Montserrat. ESCOLA I SOCIETAT, CAMÍ D’ANADA I TORNADA

Data esdeveniment: 
divendres, 27 gener, 2017 - 18:00
Lloc: 
Col·legi Maristes Montserrat. Lleida

IV jornades pedagògiques Maristes Montserrat. ESCOLA I SOCIETAT, CAMÍ D’ANADA I TORNADA

Les jornades tenen l’objectiu de fer difusió pedagògica i de cercar espais de reflexió per a la millora educativa. Enguany el centre d’interès de la xerrada inaugural i dels tallers que proposarem pel dissabte girarà al voltant de l’impacte social de la practica educativa.

ESCOLA I SOCIETAT, CAMÍ D’ANADA I TORNADA és el lema de les jornades i ens obre molts focus de debat, des d’àmbits fonamentals com l’educació en valors, la cooperació, la complicitat educativa entre institucions i molts altres temes de reflexió educativa. L’equip directiu del centre i la comissió organitzadora de la jornada us volem convidar a compartir aquest espai de debat educatiu. La jornada està oberta a famílies amb interès educatiu, estudiants i educadors en el sentit més ampli.

Recordem que a partir del 17 de gener estarà operatiu l’espai d’inscripcions. Per la Xarxa és podran seguir les jornades amb l'etiqueta #4jornadesMM

El divendres 27 de gener a les 18h (Teatre Maristes) el professor i psicòleg Jaume Funes Artiaga obrirà les jornades amb la conferència:  

L'ESCOLA D'UNA ALTRA SOCIETAT. LA SOCIETAT D'UNA ALTRA ESCOLA

Amplieu aquesta informació al blog de les jornades. Inscrpcions

Comparteix a les xarxes: