I Jornada Joves i Ciberassetjament

Data esdeveniment: 
dimarts, 17 maig, 2016 - 10:15
Lloc: 
Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la UdL

I Jornada Joves i Ciberassetjament: un espai de diàleg

ACCÉS AL PROGRAMA

El Cos de Policia - Mossos d’Esquadra, juntament amb els departaments d’Ensenyament, Salut, i Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Lleida, la Universitat de Lleida (UdL), la Família Digital i l’Observatori Lleida Pantalles, organitzen  la “Primera Jornada Menors i Ciberassetjament: un espai de diàleg”, que es durà a terme al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la UdL (Campus de Cappont), el dimarts 17 de maig de 2016, Dia Mundial d’Internet.

L’objectiu d’aquesta jornada és presentar les eines necessàries per educar i promoure hàbits segurs i saludables en l’ús de les TD amb el propòsit de detectar i d’evitar els seus riscos.

Les Tecnologies Digitals (TD) estan presents en la majoria de les llars i dels centres educatius. Una especial atenció mereixen els menors atès que cada cop es detecta l’ús de les TD a una edat més primerenca i el temps de dedicació s’intensifica amb el pas dels anys.

De la popularització de les TD se’n poden derivar conductes, com el ciberassetjament i les seves modalitats amb les que s’arriben a vulnerar els drets i els deures dels menors i que afecten la seva salut física i psicològica, així com les seves capacitats socials.

Aquest esdeveniment reunirà professionals de l’educació, la salut, la justícia, la policia, estudiants i tota persona interessada que debatran entorn la prevenció del ciberassetjament.

Comparteix a les xarxes: