El model formatiu de la Xarxa CB

Data esdeveniment: 
divendres, 22 novembre, 2019 - 10:00 fins 11:30
Lloc: 
Sala de Plens, Departament d'Educació

FORMAR PER TRANSFORMAR

El 22 de novembre de 2019  es fa la presentació del document Formar per transformar. La Xarxa de Competències Bàsiques, un model de professionalització docent,  a la sala de plens del Departament d’Educació. 

Aquest document, editat recentment pel Departament d'Educació, estableix la base conceptual del model formatiu i de professionalització docent de la Xarxa de Competències Bàsiques (Xarxa Cb) i el seu impacte en la transformació dels centres. Fa palès el concepte de la innovació com a transformació, la visió del lideratge compartit i l'estructura organitzativa de base col·laborativa entre iguals i en xarxa, que facilita el desenvolupament professional individual i col·lectiu, així com la sostenibilitat i la transferència dels processos de transformació.

Aquest curs, la Xarxa Cb arriba a la seva majoria d'edat. En aquests 18 anys s'ha estès i consolidat el model de formació entre iguals i en xarxa en diversos territoris. Des de fa tres anys, la Xarxa Cb compta amb una comissió de persones expertes, composta per David Duran, Olga Esteve, Fernando Hernández i Neus Sanmartí, que han assessorat en l'elaboració del document "Formar per transformar".

 

 

Etiquetes: 

Comparteix a les xarxes: