Conferència: Mirar d'una altra manera

Data esdeveniment: 
dijous, 25 octubre, 2018 - 17:30
Lloc: 
CRP Segrià

Conferència: Mirar d'una altra manera

Conferències de tardor del CRP. Presentació del PFZ 2018-19

A càrrec de: Ester Rovira.

Data: 25 d'octubre de 2018

Lloc: Sala d'Actes de la Diputació de Lleida

A través de l’observació d’allò aparentment establert intentem que els nens transgredeixin la mirada per projectar cap a noves formes d’entendre l’univers d’una manera nova i pròpia. Proposem projectes cada estiu i busquem altres propostes per a la tardor, la primavera i l'hivern. La idea de les propostes és, bàsicament, dotar al nen d'altres maneres de fer més connectades al món de la creativitat i de l'art. 

Treballem de manera triangulada l'art, el moviment i la música perquè ens aporten en la seva mesura creativitat, sensatesa i llibertat i ens guien de manera molt ordenada cap a l'equilibri propi i ens donen les pautes ideals per trobar altres mirades.

El concepte es fonamenta en paraules, submóns, temes que ens agraden o que trobem necessaris i actuals i les primeres idees vénen de la recerca i les referències. A partir d'aquí, a poc a poc, podem trobar el camí per dissenyar els continguts i anar configurant cada petita peça del projecte. Hi ha un punt d'inflexió molt interessant on les reflexions i les revisions ens fan dubtar i ens fan reconsiderar les nostres inquietuds; és una eina poderosa i necessària. En aquest punt es on professionals externs ens acaben de definir. És el moment de posar llum en aquest llarg trajecte i concloure'l amb grans certeses!

L'aprenentatge és una cosa compartida!

Ester Rovira. Dissenyadora industrial, interiorista i amant del món de l’art i l’arquitectura en totes les seves vertents. Amb la mirada multidisciplinar ha dirigit DUEDISSENY -un estudi d’interiorisme i espais efímers a Barcelona- durant dotze anys amb Ivan Morros i ha dissenyat i produït roba per a nens a DRAP DE BRI. Li agrada molt dir i explicar que el món es pot mirar d’una altra manera -la pròpia- i que tothom hauria de trobar la seva! Actualment dirigeix DADÀBARCELONA on es dedica a la creació de projectes artístics i educatius per a infants.

Altres conferències del Cicle:

Comparteix a les xarxes: