Avui ja és demà: començar el curs des de la cura i la reflexió crítica

Data esdeveniment: 
dijous, 3 setembre, 2020 - 17:30 fins 19:00
Lloc: 
Conferència en format virutal. Plataforma MEET

Videoconferència: Avui ja és demà: començar el curs des de la cura i la reflexió crítica

En el marc de les Propostes Pedagògiques per iniciar el curs des de la cura i la reflexió crítica

A càrrec de: Fernando Hernández Hernández.  Catedràtic de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Especialista en processos d'innovació i canvi. Formador de professorat de totes les etapes educatives i assessor de centres educatius.

Data: Dijous, 3 de setembre de 2020

Horari: De 17.30 a 19 h

Enllaç d'accés a la plataforma MEET de la Videoconferència: https://meet.google.com/trr-cfxi-meh

Accés a la inscripció

Descripció:

Si alguna cosa he après aquests mesos és el valor de la cura i el acompanyament per transitar sobre el que ens afecta, ens sorprèn i ens genera incertesa. Aquest nou curs no pot començar a 'lo Fray Luis' amb un 'decíamos ayer' i un 'pasar pàgina'. L'espai i els temps dels centres ens recordaran que seguim instal·lats en una anomalia. Per això necessitem aprendre a viure junts de nou i això demana dedicar un temps, sense presses, a sentir-nos en companyia.
Això implica generar accions -les arts ofereixen oportunitats increibles- per mostrar el que hem viscut, el que necessitem, i el que podem fer junts. Però també per obrir-nos a unes relacions pedagògiques en les que trenquem la barrera d'ells i de nosaltres, del dins i del fora. I, explorem de manera crítica i indagadora tot el que ha emergit en aquesta crisi.

Aquesta videoconferència introdueix als itineraris formatius organitzats des del Servei Educatiu del Segrià per donar suport al professorat de la nostra comarca davant la complexitat de l'inici de curs.

Més informació:

Itineraris formatius: Propostes formatives per a iniciar el curs des de la cura i la reflexió crítica

Comparteix a les xarxes: