Formació i recursos per a professorat i alumnes: actuació extraordinària

Formació i recursos per a professorat i alumnes: actuació extraordinària

En primer lloc volem agrair a tot el professorat l'esforç i dedicació davant el context actual de confinament i tancament dels centres. Des del Departament d'Educació us animem a aprofitar aquests dies per aprofundir en aquells aspectes que tenen a veure amb la vostra pràctica docent i també per prendre part en diferents activitats de formació a distància. 

En aquest sentit, teniu la nova proposta formativa, que s'ha creat en el marc d'aquest context extraordinari al web de la XTEC, on també hi ha un recull actualitzat de recursos i activitats didàctiques en línia que poden ser d'ajut a l'hora d'elaborar propostes didàctiques, i que podeu fer arribar a l'alumnat, per tal que pugui avançar en el seu procés d'aprenentatge, malgrat l'aturada de l'activitat presencial. 
 

Posem també a la vostra disposició el conte la rosa contra el virus, creat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya per poder explicar als més petits, de manera senzilla i clara, què és un virus i com poden gestionar les emocions.

Recordeu que l'espai Nodes del vostre centre pot ser un bon canal de comunicació amb les famílies i de difusió de recursos i orientacions educatives. 

Finalment, us animem a compartir les vostres propostes a les xarxes socials amb l'etiqueta #joemquedoacasa

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Comparteix a les xarxes: