4t Fem Ciència a l'Escola. Congrés Anna Gené

4rt. Fem ciència a l’escola. Congrés Anna Gené

Data: De 17a 19 de maig de 09.30 a 12:30 h - Lloc: Sala d'actes de l'Edifici Transfronterer. UdL

La Facultat de Ciències de l'Educació (UdL), el Centre de Recursos Pedagògics del Segrià (Departament d'Ensenyament) i l'Agenda 21 Escolar de Lleida (Ajuntament de Lleida), organitzen conjuntament el Congrés: Fem Ciència a l'escola. Congrés Anna Gené.

El Congrés té l’objectiu d’afavorir i difondre el treball científic dels escolars d’educació infantil i primària, i manté una estreta vinculació amb el ja consolidat Dia de la Ciència al Carrer. Les ponències presentaran treballs d’indagació científica escolar en diferents àmbits de les ciències experimentals. En el Congrés els veritables protagonistes són els nens i nenes, atès que són ells i elles els ponents encarregats de compartir les seves vivències i aprenentatges amb tot el públic assistent.

El Congrés porta el nom de la Dra. Anna Gené Duch, catedràtica de la Universitat de Lleida, a qui vol retre homenatge després de la seva pèrdua la tardor de 2013. L’objectiu últim del Congrés Anna Gené és donar suport als molts mestres d’educació primària que diàriament acompanyen els nens i nenes de Lleida en la construcció de la seva comprensió científica del món. Creiem que aquest va ser un dels objectius vitals de la Dra. Anna Gené, sempre dedicada a l’ensenyament de les ciències naturals als infants.

Comparteix a les xarxes: